2012. április 11., szerda

2012

Valamit tenni kell.
Valamit ami kimozdít erről a holtpontról.
Igaz, eléggé balul telik ez az év eddig, de valahogy azt érzem ez az állapot nem tartható tovább, valamerre lépnem kell.
Nem akarok műtétet.
Tornát, mozgást, és múló fájdalmat akarok.

Úszni, futni, biciklizni.
Kicsit fogyni.

Munkára hát!

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát itt a tavasz és vele a fájdalom is megérkezett.Már nem tudok mit kitalálni,most a kodeines kúpot használom.Mindenkinek gyógyulást kívánok!

Kettőtizes írta...

Igazán sajnálom.
Légy pozitív, üzend meg a fájdalomnak, már nem emlékszel rá és mehet ahonnan jött!

Tündi írta...

Szia!

Nálam most diagnosztizálták a p.sérvet. :( Így keresgéltem ezzel kapcsolatban és megtaláltalak. Írj,hogy vagy. Már elég régen nem írtál magadról.. Mi történ veled május óta..

Üdv. T.

Névtelen írta...

Sziasztok.

5 éve van sérvem. Egy reménytelen időszak után ugy gondoltam nem adhatom fel. Két dolog történt: matraccsere (1 hetes még, de nagyon jó, kemény és nagyon elégedett vagyok vele), a másik a kézakupunktura. Egyedül is megy, napi 30 perc nyugalomban. Félek a tütől, de valamit valamiért. Már az első alkalommal éreztem a jótékony hatását, mintha lazulna a porc környéke, a fájdalom csökkent. 2, esetleg 3 tüt használok. Anyagi része: 1500 Ft 100 db tü. Talán érdemes megpróbálkozni vele. Mindenkinek jobbulást, gyógyulást kivánok.
Üdv: Katalin

Névtelen írta...

Sziasztok !

Sokat olvasgattam itt és nagyon sok hasznos információra és tapasztalat megosztásra leltem.
34 éves vagyok, júliusban megműtöttek porckorongsérvvel.Pár hét pihenés után rehabilitációra küldtek, ahol 3 hetet töltöttem el(fiziko, gyógytorna, akupunktúra, infúzió)Az első hét után úgy éreztem, mintha kissé javult volna az állapotom, a lábamban fellépő bénulásos tünetek mintha elmúlóban lettek volna. Majd a harmadik hétre, ismét elkezdődtek a tüneteim, ekkor ismét kaptam az infúziókat, amik megint kicsit javítottak az állapotomon. A kórházból hazajöttem, azóta itthon végzem a gyakorlatokat.Sajnos a fájdalmak intenzitása egyik nap elviselhető, a másik nap meg kibírhatatlan, sokszor az alap feladatokat nem tudom itthon megcsinálni, van, hogy az öltözködéshez is segítség kell.
Októberben visszamentem ismét a sebészhez aki műtött, kontrollra, aki a panaszaim miatt MRI-vizsgálatra küldött.
Eredmény: 3 nyaki sérv, 3 háti sérv, csigolyaelváltozások, az anatómiai görbület degeneratív megváltozása, és egyéb ezzel járó csodás szakkifejezések.
Eddig vendéglátóban dolgoztam, melyet már 1 éve a fájdalmak miatt nem tudok újból csinálni.
Az orvos azt mondta, h az eddigi munkámat soha többet nem végezhetem.Az átképzések marha drágák:S Az orvos szerint végig sem tudnék ülni egy tanfolyamot(megjegyzem, igaza van)
A házi orvos javasolta a leszázalékolást.
Haszontalannak érzem magam, szeretek dolgozni és borzalmas érzés, hogy aki eddig voltam, annak nyoma sincs.

Mindenkinek jobbulást kívánok !

Üdvözlettel: Kata

Vic írta...

Srácok!
Van megoldás:
www.gerincem.hu

Üdv. Viktor

Vic írta...

Srácok!

Van megoldás:
www.gerincem.hu

Üdv. Viktor